FAQ

Često postavljena pitanja

 

Q: ZAŠTO IZABRATI SISTEM GALILEO?

A: Galileo je vrhunski svetski sistem, koji nudi pristup jednoj od najraznovrsnijih ponuda dobavljača usluga u turizmu (više od 460 avio kompanija, oko 65000 hotela, preko 2 rent-a-car kompanija). Uslovi pod kojima se nudi sistem Galileo na tržištu Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije su zaista bez konkurencije i najverovatnije neće opteretiti Vaše finansije.

Proizvodi Galileo raspolažu tehnološki najsavremenijim mogućnostima kao npr. Galileo Desktop 2.0, Custom Fares, Galileo Leisure i novi proizvodi koji pomažu da se upotpuni ponuda klijentima Vaše turističke agencije.

Više informacija o proizvodima Galileo i uslovima priključenja možete naći na našoj internet stranica u odeljku "Rešenja za agencije".

 

Q: DA LI SISTEM GALILEO PRUŽA LOKALNU PODRŠKU U SRBIJI, CRNOJ GORI, BOSNI I HERCEGOVINI I MAKEDONIJI?

A: Da, novootvorena kancelarija u Beogradu obezbeđuje celokupnu korisničku podršku za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu i Makedoniju.

Lokalna podrška je veoma bitan deo Galilea nalazeći se na visokom profesionalnom nivou. Galileo Helpdesk je tu za Vas svakog radnog dana. Za obezbeđivanje prilagodljive i kvalifikovane tehničke podrške imamo sopstvene tehničare, koji obezbeđuju podršku brzo i efikasno.

 

Q: TRENUTNO KORISTIMO DRUGI DISTRIBUTIVNI SISTEM, DA LI PRELAZAK NA GALILEO PREDSTAVLJA PROBLEM?

A: Prelazak na drugi sistem sigurno predstavlja promenu navika i rutinskih postupaka. Ovaj problem se lako rešava pomoću besplatnog školovanja, koje naši klijenti dobiju u roku od par dana. Migracija rezervacija napravljenih u drugom GDS-u se obavlja automatski u roku od 36 časova.

Na tržištu Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije nudimo u ovom trenutku najpovoljnije uslove priključenja da biste imali sistem Galileo brzo i besplatno. Svi proizvodi i njihove funkcije su najmanje na nivou ostalih distributivnih sistema koji su ponuđeni bilo gde na svetu.

Ako je u pitanju prelazak s drugog sistema na Galileo, imamo izrađen postupak kako da ostvarimo prelazak bez ugroženosti kvaliteta usluga Vašim klijentima. Lično prisustvo i pomoć našeg Helpdeska neposredno posle migracije u kancelariji turističke agencije se podrazumeva. Saradnja sa sistemom Galileo Vam omogućava dalji razvoj i održavanje koraka s razvojem novih tehnologija i usluga u turizmu.

Travelport

Želite da saznate više o kompaniji Travelport? Kompletne informacije o kompaniji možete da pronađete na sledećem linku:

Travelpot press kit

Go to top