FAQ

Često postavljena pitanja

 

Q: ZAŠTO IZABRATI SISTEM GALILEO?

A: Travelport Galileo je svetska platforma za prodaju turističkih usluga. Nudi pristup jednoj od najraznovrsnijih ponuda dobavljača usluga u turizmu, više od 460 avio kompanija, oko 65000 hotela i preko 35000 lokacija za najam vozila. Uslovi pod kojima se nudi sistem Travelport Galileo na tržištu  Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Hrvatske i Slovenije su zaista bez konkurencije.

Proizvodi sa kojima raspolaže imaju tehnološki najsavremenije mogućnosti, pomažu da se upotpuni ponuda klijentima vaše turističke agencije.

Više informacija o proizvodima Travelport Galilea možete naći na našoj internet stranici u odeljku „REŠENJA ZA AGENCIJE“.

Ukoliko vas interesuju uslovi korišćenja i priključenja možete nas kontaktirati na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Q: DA LI SISTEM TRAVELPORT GALILEO PRUŽA LOKALNU PODRŠKU U REGIONU?

A: Da, naša kancelarija u Beogradu obezbeđuje celokupnu korisničku podršku za sve države u regionu. Lokalna podrška je veoma bitan deo Travelport Galilea, nalazeći se na visokom profesionalnom nivou.

Travelport Galileo Helpdesk je tu za vas svakog radnog dana. Za obezbeđivanje prilagodljive i kvalifikovane tehničke podrške imamo sopstvene tehničare, koji obezbeđuju podršku brzo i efikasno.

 

Q: TRENUTNO KORISTIMO DRUGI DISTRIBUTIVNI SISTEM, DA LI PRELAZAK NA TRAVELPORT GALILEO PREDSTAVLJA PROBLEM? 

A: Prelazak na drugi sistem sigurno predstavlja promenu navika i rutinskih postupaka. Ovaj problem se lako rešava uz pomoć obuke koja se održava u našem školskom centru. Migracija rezervacija napravljenih u drugom GDS-u se obavlja automatski, bez ugroženosti kvaliteta usluga.

Lično prisustvo i pomoć našeg Helpdeska neposredno posle migracije u kancelariji turističke agencije se podrazumeva. Saradnja sa sistemom Travelport Galileo vam omogućava dalji razvoj i održavanje koraka s razvojem novih tehnologija i usluga u turizmu.

Travelport

Želite da saznate više o kompaniji Travelport? Kompletne informacije o kompaniji možete da pronađete na sledećem linku:

Travelpot Press Releases

Go to top