Rešenja za agencije

Današnji putnici zahtevniji su nego ikad. Uloga agencije je da ponudi dodatnu vrednost u raznolikosti usluga i vrhunskom servisu koju klijenti i očekuju. Osnovno rešenje Travelporta predstavlja upravo GDS Galileo kroz aplikaciju Travelport Smartpoint.

ViewTrip daje klijentima određene informacije o njihovom putovanju koje su rezervisali putem rezervacionog sistema Travelport Galileo.

o-link je veb aplikacija koja pruža sve informacije o prodaji u turističkoj agenciji, u realnom vremenu.

Cee Repricer je jedinstvena alatka namenjena isključivo korisnicama Travelport GDS. Cee Repricer pronalazi bolje tarife za već postojeće rezervacije, što znači dodatni prihod za agenciju.

Gem je aplikacija dostupna Travelport GDS korisnicima u čitavom svetu. Uloga Gem-a je da pomogne agentima da brzo, jednostavno i sigurno urade automatsko reizdavanje i zamenu karte uz samo 6 lakih koraka kroz grafički prikaz.

Kao turistički agent potreban vam je intuitivan i precizan sistem kako bi bili korak ispred konkurencije. CETS (Central European Touristic Solutions) - prvi i dugogodišnji rezervacioni sistem kompanije TraviAustria namenjen je turističkoj industriji, preko koga na jednostavan način možete prevazilaziti potrebe svojih kupaca.

 

E-Tracker je alatka za pretragu svih izdatih karata, sa mogućnošću pronalaženja neiskorišćenih kupona za refundaciju u korist agenta. Prema istraživanjima koje je sprovela IATA, jako veliki broj karata ostane neobrađeno.

Ostanite povezani sa vašim GDS-om, bilo gde i u bilo koje vreme. Danas, sa sve većim brojem zahtevnih putnika, neophodno je da budete fleksibilni i dostupni za vašeg klijenta u svakom trenutku. Imate PC, laptop, tablet ili telefon, ali ne u kancelariji? Uz Galileo Terminal i internet konekciju možete pristupiti Travelport Galileu i odgovoriti potrebama vašeg klijenta.

Vi imate pitanje – Mi imamo odgovor!

MyTravelport je više od onlajn sistema za pomoć, on je unikatna veb biblioteka koja vam pruža odgovor kada vam je potreban ili kada jednostavno želite da saznate više o svakodnevnim procesima rada, proizvodima, funkcionalnosti i još mnogo toga.

„Itinerary“ je aplikaciju koja služi za slanje rezervacije/karte klijentima.

Travelport

Želite da saznate više o kompaniji Travelport? Kompletne informacije o kompaniji možete da pronađete na sledećem linku:

Travelpot Press Releases

Go to top