Travelport Smartpoint

Travelport Smartpoint aplikacija je najnovije rešenje iz radionice Travelporta predstavljeno domaćim turističkim agencijama na 34. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu 2012. godine.

 

Savremen pristup prilikom razvoja ove aplikacije garantuje pozitivnu reakciju svih turističkih agencija bilo da su u pitanju korisnici Travelport Galileo GDS-a ili korisnici drugih sistema. Kroz XML kod Smartpoint App podiže Galileo Desktop na novi nivo koji turističkim agencijama donosi veću produktivnost i profitabilnost.

Travelport Smartpoint app donosi revolucionarnu novinu na taj način što korisnicima dozvoljava mogućnost unošenja kriptičkih ulaza iz čak 6 različitih GDS-ova. Ovo znači da korisnici Amadeusa, Sabre-a, Worldspana, Apollo-a i Abacusa mogu praviti rezervacije kroz Travelport Galileo GDS bez poznavanja njegovih kodova. 

Pored toga aplikacija dozvoljava kontrolu procesa rezervacije uz upotrebu miša i interaktivnog kalendara gde je potrebno uneti samo kodove gradova kako bi rezervacija avio karte, hotela, najma vozila ili kombinacije ovih usluga, bila završena od 15-72% brže nego bez aplikacije. Ugrađene funkcije za bolje performanse i lep dizajn učiniće rad turističkim agencijama efikasnijim i lakšim.

Otkrijte kako Travelport Smartpoint redefiniše prodajno iskustvo

Odlikuje ga moderan i jednostavan dizajn, prijateljsko i intuitivno radno okruženje, te mnoštvo korisnih alata i jednostavnijih rezervacionih procesa kojima možete pristupiti sa jednog mesta.

Pogledajte demo i otkrijte kako Vam Travelport Smartpoint olakšava radni dan.

Prodajte više Avio sadržaja - češće

Sa Travelport Smartpointom ste, u realnom vremenu, u toku sa najširim izborom sadržaja preko 400 vodećih svetskih avio prevoznika i low-cost kompanija. I sve to u okviru jednog radnog okruženja.

Izdajte više hotelskih soba i automobila

Sa preko 650.000 jedinstvenih hotelskih ponuda i 35.000 lokacija za iznajmljivanje automobila koje su dostupne iz Travelport Smartpoint radnog okruženja, možete biti sigurni da nudite prave opcije za potrebe vaših klijenata.

Pomozite vašoj turističkoj agenciji da radi efektivnije

Travelport Smartpoint će transformisati način na koji maksimizirate prihode, povećaće produktivnost i poboljšati iskustvo korisnika.

Go to top