Rešenja za agencije

Najbolji primer dosadašnjih rešenja pisanih kroz uAPI tehnologiju je Travixx. Travixx je jedno od prvih sertifikovanih onlajn rešenja za rezervacije širom sveta. Koristeći najnoviju tehnologiju vodećeg GDSa agencija ima mogućnost da svom klijentu pruži ulazak u svet raznovrsnog sadržaja i funkcionalnosti.

GOL IBE je kompleksno rešenje koje pruža mogućnost agencijama da njihovi klijenti vrše rezervaciju, prodaju avio karata i turističkih usluga preko veb sajta agencije.

Dozvolite svojim korporativnim klijentima luksuz prilikom planiranja putovanja, sve što im je potrebno nalazi se na jednom mestu. Korporativni klijenti mogu pored letova pretraživati i rezervisati hotele iz bogatih HotelsPro i Travelport Rooms and More baza podataka.

Online rezervacioni sistem za avio karte – Reservio, za turističke agencije i tur-operatere. Jedinstveni sistem sertifikovan od strane Travelport. Uz jednostavnu integraciju i prilagodljiva rešenja idealan je bez obzira na veličinu agencije. Personalizovani paketi prema obimu poslovanja. Navodimo neke od osnovnih funkcionalnosti, koje ga izdvajaju od konkurencije.

Travelport

Želite da saznate više o kompaniji Travelport? Kompletne informacije o kompaniji možete da pronađete na sledećem linku:

Travelpot Press Releases

Go to top