Prijative se kod naših partnera - SecurityMetrics, kako biste obezbedili usklađenost s PCI DSS standardom

Poštovane kolege, 

U prethodnih nekoliko nedelja više puta ste čitali o načinu na koji ćemo Vam pomoći da dostignete obaveznu usklađenost sa PCI DSS standardom. Krajnji rok za potrebna usklađivanja je 1. mart 2018. Zadovoljstvo nam je da Vam danas predstavimo najnovije rešenje koje Vam ovaj proces može značajno pojednostaviti.

Ko je u obavezi da izvrši usklađivanje s PCI DSS standardom?

Sve agencije koje prihvataju kreditnu karticu kao način plaćanja obavezne su da izvrše usklađivanje s PCI DSS standardom. 

IATA PCI DSS Compliance – IATA obaveza usklađenosti s PCI DSS – 1. mart 2018.

Takođe, svaka IATA agencija koja radi transakcije kreditnim karticama, bilo preko POS terminala ili putem BSP-a potpada pod IATA obavezu usklađenosti s PCI DSS.

Dakle, kako Vam Travelport može pomoći?

Travelport je napravio partnerstvo sa SecurityMetrics, vodećim provajderom i inovatorom u oblasti sigurnosti podataka, koji nudi usluge PCI DSS sertifikacije globalno. Od 2000. godine, SecurityMetrics je obezbedio inovativna sigurnosna rešenja, podršku klijentima i profesionalnu ekspertizu za preko 800.000 korisnika, omogućavajući im PCI DSS standardizaciju. 

Dogovorili smo za Vas povlašćenu cenu Upitnika za samo-procenu (Self-Assessment Questionnaire - SAQ) koja je značajno umanjena u odnosu na standardni cenovnik. Parametri validacije odnose se na način na koji obrađujete podatke s kreditnih kartica kao i na ukupan broj transakcija koje imate u toku godine. 

Cena (godišnja) Usluge
$69.99 Samo SAQ
$119.99 SAQ uz 1 skeniranje ranjivosti
$199.98 SAQ uz 2-5 skeniranja ranjivosti
$99.00 Dodatnih 5 skeniranja ranjivosti

Kako da započnem proces usklađivanja s PCI DSS standardom?

Svi klijenti imaju korist od našeg partnerstva s SecurityMetrics, molimo Vas da pratite ovaj link kako biste započeli proces: http://info.securitymetrics.com/travelport-pcidncess-complia

 

Kako biste saznali više o tome na koji način Vam Travelport pomaže u dostizanju usklađenosti s PCI DSS standardom, posetite: www.travelport.com/pcidsscompliance

 

Srdačan pozdrav, 

Vaš Travelport Team

Travelport

Želite da saznate više o kompaniji Travelport? Kompletne informacije o kompaniji možete da pronađete na sledećem linku:

Travelpot press kit

Go to top