Važno obaveštenje o promeni naplate terminala

Poštovane kolege, 

 

Približavamo se punoj godini od trenutka kada je SZO objavila pandemiju korona virusa.  Svedoci smo intenziteta kojim je pandemija poremetila globalnu ekonomiju, a posebno našu turističku industriju.

Travelport Adriatic je pre godinu dana doneo odluku da pomogne agentima privremenim prekidom slanja računa za Travelport Smartpoint terminale. Od tada za naše agente smo subvencionisali ukupno 2.172 terminala. Kako bismo mogli da sačuvamo kvalitet usluge koju pružamo klijentima najavljujemo promene u vezi s naplaćivanjem Travelport Smartpoint terminala:

  • Od 1. marta 2021. Korisnici koji ne dostignu obaveznu mesečnu realizaciju, ustanovljenu korisničkim ugovorom, biće u obavezi da plate naknadu za korišćenje aktiviranih terminala/aplikacija u skladu sa korisničkim ugovorom.

 Ovu odluku nismo doneli lako pa bismo želeli da Vas unapred obavestimo o promeni.

  1. Da li se ova odluka odnosi na mene?
    Vašu mesečnu realizaciju možete proveriti samostalno na sajtu Travelport.rs. Ukoliko niste sigurni kako da se prijavite na sajt slobodno kontaktirajte našu tehničku podršku. Ukoliko niste sigurni o visini mesečne obaveze, slobodno kontaktirajte kolege iz prodaje.
  2. Da li nešto mogu da uradim da smanjim trošak mesečne obaveze?
    Da, u svakom trenutku možete smanjiti broj aktiviranih terminala. Takođe, terminali koji se nalaze na desktop računarima, a koji se slabo koriste, mogu biti besplatno prebačeni na laptop računare. Boljom preraspodelom aktiviranih terminala može se uticati na smanjenje troška mesečne obaveze.
  3. Koji je rok da izvršim promene?
    Prvi račun koji ćemo poslati biće u aprilu 2021. a odnosiće se na mart 2021. Do 1. marta sve promene koje izvršite mogu da utiču na smanjenje troška mesečne naknade. Ista logika se primenjuje i za naredne meseca, pa Vas ohrabrujemo da pre kraja svakog meseca izvršite deaktivaciju terminala ukoliko znate da ćete imati manji obim posla u narednom periodu. Terminale besplatno možemo ponovo uključiti u svakom trenutku.

 

 Za sva pitanja stoje Vam na raspolaganju kolege iz prodaje i tehničke podrške. 

Vaš Travelport Adriatic TEAM

Travelport

Želite da saznate više o kompaniji Travelport? Kompletne informacije o kompaniji možete da pronađete na sledećem linku:

Travelpot Press Releases

Go to top